All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

De Experts

Intertrade-People is een samenwerking tussen complementaire partners die hun strepen in het bedrijfsleven hebben verdiend. Zowel op het gebied van Executive Search, als in verschillende managementposities.

Onze mentaliteit: afspraak = afspraak, gericht op kwalitatieve Executive Search en passende Human Resources dienstverlening.

Onze authenticiteit en ons ambachtswerk zorgen ervoor dat Intertrade-People vooroploopt als het gaat om het delen van kennis.

Wij ondersteunen u met een constante kwaliteit, zodat uw bedrijf een nieuwe impuls krijgt.

Onze belangrijkste kernwaarden: wij leveren maatwerk, zijn discreet en zorgen ervoor dat het resultaat leidend is.

Jan-Kees Marcus
Jan-Kees Marcus is als ervaren manager breed georiënteerd. Hij kent organisaties en hun personeelsbehoefte vanuit verschillende invalshoeken.

‘Voor mij begint een goede verbinding met een opdrachtgever met luisteren. Ik stel vragen, neem waar, lees tussen de regels door. Dan zie je ook de dingen die niet direct voor de hand liggen. En als dat nodig is voor een helder beeld, ga ik ook de confrontatie aan.’

Over zijn persoonlijke drive: ‘Niks zo uitdagend als zorgen dat een bedrijf positief kan groeien. Dat succes hangt nauw samen met de mate waarin je als organisatie erin slaagt om het juiste management met de juiste attitude, te vinden en aan je te binden. Ik hou bovendien van efficiënte oplossingen. Werk lean door diensten alleen in te huren als je ze nodig hebt.’

+31 6 57 99 77 65

Jan van der Kooij startte in 2004 met Intertrade-People en in 2019 besloot hij te stoppen als partner van Intertrade-People.

343794123312
Intertrade-People begeleidt en verbindt werkgevers en kandidaten op hun employer– en employee journey naar hun doelen in de toekomst.

Om deze “drive” te visualiseren kozen wij voor het logo van de Amerikaanse Interstate: de verbindende highways in de VS. Grote doorgaande wegen, die je neemt om een doel te bereiken. Wij helpen u daar graag bij.

EnglishDutch