All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:

ONBOARDING

De waarde van een geweldig onboarding-programma voor werknemers?

Wat is het voor uw organisatie waard om goed opgeleide, productieve werknemers te hebben die van hun baan houden, langer in hun functie blijven en vaker toekomstige werknemers begeleiden?

Het antwoord is: veel!

Het on-boarding-proces leidt nieuwe medewerkers van eerste dag naar arbeidsproductiviteit. Het proces omvat het leren van de kennis, vaardigheden en gedragingen die vereist zijn voor de rol en deze in actie te brengen. Tijdens de training voor nieuwe mensen leren je nieuwe medewerkers hoe deze productieve teamleden kunt worden en begin zij emotioneel te investeren in hun baan, het bedrijf en hun collega’s.

 

Verminderde werknemersomzet.

Het vervangen van een werknemer kost tot 60 procent van zijn of haar jaarsalaris, terwijl de totale kosten voor het omzetten van een baan 90 tot 200 procent van het jaarsalaris kunnen zijn. Een goed gepland onboarding-programma wordt ook als een grote strategie voor retentie beschouwd, 69 % van de werknemers heeft een grotere kans om minimaal drie jaar bij een bedrijf te verblijven.

 

Hogere snelheid tot competentie.

Hoe langer een vacature open staat, of hoe langer een nieuwe medewerker niet productief is, hoe meer geld de deur uitgaat. Nieuwe aanwervingen in bedrijven met langere on-boarding-programma’s rapporteren dat ze hun vaardigheden vier maanden eerder beter beheersen dan in bedrijven met korte on-boarding-programma’s.

Vier maanden extra productiviteit per nieuwe aanwinst telt op! Een langer, uitgebreider on-boarding-programma omvat verschillende modaliteiten die helpen bij het vasthouden van informatie.

 

Betrokken medewerkers en cultuur!

Wat is de belangrijkste factor die de betrokkenheid van medewerkers verbetert? Cultuur, cultuur, cultuur. Medewerkersbetrokkenheid is de poort naar meer retentie, werkplezier en hogere productiviteit. Deze factoren vermengen zich en leiden tot succes.

Door je unieke cultuur op te nemen in de training voor on-boarding, help je nieuwe medewerkers die cultuur te absorberen en ze productief te maken. Deze alomvattende aanpak vormt het belangrijkste verschil tussen standaardtraining en training die speciaal voor uw organisatie is gecreƫerd en de cruciale rollen ervan. Aangepaste training biedt een efficiƫnte oplossing die medewerkers aanspreekt terwijl de snelheid toeneemt naar competentie.

 

Klaar om te beginnen?

Goed aan boord gekomen nieuwe medewerkers worden een nieuw soort werknemers die betrokken, bekwaam en zelfverzekerd zijn. Ze vormen leidende lagen in het team. Goed opgeleide, meer betrokken werknemers hebben een positieve invloed op de organisatie: u kunt geen team opbouwen als werknemers niet zelfvertrouwen en bekwaam zijn. Maar wanneer dat zo is, zijn ze niet meer te stoppen.

Hoe beter iemand aan boord is gekomen, des te groter de kans dat hij een voorvechter van de organisatie wordt die waarde bepleit en verspreidt. Het is een ongrijpbaar deel van de organisatorische cirkel: emotionele verbinding, betrokkenheid en inspiratie om zachte vaardigheden te verbeteren die mensen enthousiast maken om elke dag naar hun werk te komen.

 

Nu weet je wat er op het spel staat.

Stel jezelf de volgende vragen: Ben je tevreden met je huidige onboarding-programma, of ben je klaar om het naar een hoger niveau te tillen om de retentie, productiviteit en betrokkenheid van werknemers te vergroten?

Intertrade-People kan u ondersteunen bij het verbeteren van uw onboarding.

Businessicon87a21

ONBOARDING

EnglishDutch